.Vermogensbeheer met een proactieve aanpak

MaPra streeft ernaar om u als particulier, ondernemer of topsporter met een totaalaanpak op maat te begeleiden bij de bescherming, opbouw en overdracht van uw vermogen.


Onze aanpak? Die is proactief en vertrekt vanuit uw huidige familiale, financiële en fiscale situatie. We brengen in kaart waar u vandaag staat en waar u in de toekomst wilt raken. Zo komen we tot het ideale vermogensbeheer voor uw situatie.

Financiële problemen of pijn voorblijven

Op basis van uw huidige situatie adviseren we u over gerichte stappen om uw gewenste toekomstscenario te realiseren. We helpen u om de juiste acties te ondernemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opbouw, optimalisatie en overdracht van uw persoonlijke en professionele vermogen.


Dankzij de doordachte aanpak van MaPra ontdekt u wat u nog niet weet over uw vermogen, en blijft u problemen en pijn voor. Om het in golftermen te zeggen: we voorkomen dat u in uw persoonlijke of professionele leven ‘fore’ moet roepen. Die golfterm wordt gebruikt als er gevaar dreigt door een bal die niet de juiste richting uit vliegt.

For(e)
family

For(e)
finance

For(e)
fortune

For(e)
future

De aanpak van MaPra bestaat uit vier pijlers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen bestrijken ze alle facetten van uw vermogen tijdens uw leven. Een proactieve totaalaanpak waarmee MaPra het verschil maakt!


De pijler For(e) Family vormt de basis, omdat die duidelijk maakt wie belangrijk is in uw leven, nu en in de toekomst. Met For(e) Finance bekijken we vervolgens hoe uw vermogen in elkaar zit en welke mogelijkheden er zijn. De kennis uit deze twee pijlers vormt het fundament voor uw vermogensbeheer.

Bent u al in de fase van uw leven dat u uw vermogen gericht verder wilt uitbouwen en/of overdragen? Dan neemt MaPra u mee in de pijlers For(e) Fortune en For(e) Future.

Wilt u meer weten over onze aanpak voor vermogensbeheer?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een kennismaking