.For(e) Fortune

Vermogensopbouw die uw financiƫle toekomst veiligstelt

Vermogensopbouw in de breedste zin

Uw familiale situatie, uw huidige vermogen én uw wensen en verwachtingen vormen de basis van uw vermogensopbouw. En die term mag u heel breed opvatten. We focussen bij MaPra niet alleen op de opbouw van uw vermogen, maar ook op het behoud ervan. We hebben veel aandacht voor uw toekomstplannen en zorgen ervoor dat uw vermogensopbouw u toelaat om geliefden of goede doelen financieel te steunen en te verzekeren dat uw nabestaanden financieel gerust zijn.

Zijn deze vragen herkenbaar?

  • Is mijn persoonlijke en professionele vermogen veilig en op optimale wijze samengesteld?
  • Zal ik met mijn huidige vermogen en mijn pensioen in mijn levensonderhoud kunnen voorzien?
  • Bouw ik mijn vermogen wel op de fiscaal interessantste manier op, ook als ik bepaalde zekerheden voor mijn geliefden wens?

Dan kunt u vanaf nu gerust zijn. Want dankzij MaPra hoeft u zich nooit meer af te vragen of het antwoord ‘ja’ is. Met ons advies rond vermogensopbouw bent u er zeker van dat uw financiële toekomst én die van uw geliefden veilig is. Of om het in golftermen uit te drukken: dankzij onze professionele begeleiding werkt u elke ‘handicap’ op de golfcourt van vermogensopbouw helemaal weg.

We maken een profiel van u op en houden in de planning van uw vermogensopbouw rekening met uw prioriteiten. Het resultaat? Vermogensopbouw op maat van uw leven die u gemoedsrust schenkt en zeer comfortabel aanvoelt.

Wilt u meer weten over ons advies rond vermogensopbouw?

Neem dan gerust contact met ons op